Epos -allaskaappi 80x45

Epos-allaskaappi 80x45 sopii parhaiten keskisuuriin kylpyhuoneisiin. Saatavana 1–2 laatikolla. Allaskaappiin, jossa yksi laatikko, metallilaatikko valittavissa lisävarusteena. Kaapin värivaihtoehdot ovat valkoinen, vaalea saarni, tumma saarni ja musta saarni. Etusarjaksi voit valita Sileän, Reliefin tai Randin ja pesualtaaksi Isen mattavalkoisena tai mustana. Hinta sisältää pesualtaan. Voit räätälöidä tuotteen mieltymystesi mukaan.

Muotoilu

Muotoilu

Suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Halvor Bakken kanssa. Erilaisten mallien, värien ja teknisten ominaisuuksien persoonallisia yhdistelmiä.

Valinnanvapaus

Valinnanvapaus

Nykyaikaista muotoilua, erilaisia vaihtoehtoja, värejä ja toimintoja. Pesuallas tai malja-allas tason päälle. Pienempiin ja suurempiin kylpyhuoneisiin.

Käytännöllisyys

Käytännöllisyys

Avoin tai puoliksi avoin säilytysratkaisu helpottaa käyttöä. Laatikon tilanjakajat. Laatikot avautuvat kokonaan ja lisävarusteena pistorasia. 40 cm laatikossa lämpöä kestävä pohja.

Laatu

Laatu

Aitoa puuviilua. DuraDry -lakkausmenetelmä varmistaa kosteudenkestävyyden. Valmistettu Ruotsissa. 20 vuoden takuu.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Puumateriaalin hankinta kestävästi ja ympäristöystävällisesti toimivilta metsätalousyhtiöiltä. Purettavissa osiin ja kierrätettävissä.

Tuotetiedot

Saatat olla kiinnostunut

Epos -allaskaappi 100x45

Graafinen muotoilu elegantilla kehyksellä. Sivuhylly. Saatavilla avosäilytyksellä tai ilman, mineraalikomposiittipesualtaalla.

2 015 €

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.