Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen

Svedbergs taistelee ilmastonmuutosta vastaan minimoimalla kasvihuonekaasupäästöjään. Emme kuljeta tavaraa itse, vaan käytämme ulkoisia logistiikkatoimijoita, joille asetamme selkeät ympäristövaatimukset. Parantaaksemme täyttöastetta pyrimme toimittamaan tilauksia isommissa erissä, ja olemme samanaikaisesti vähentäneet pakkausmateriaalien käyttöä. Liikematkoista aiheutuvia päästöjä pyritään vähentämään suosimalla ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja digitaalisia ratkaisuja.

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen

Tuotteiden kuljetus

Kuljetusten tehokkuuden varmistamiseksi Svedbergs on asettanut logistiikkatoimijoille selkeät ympäristövaatimukset. Pystymme myös toimittamaan tilauksia isommissa erissä, mikä vähentää pakkausmateriaalien käyttöä ja parantaa täyttöastetta. Näiden nk. bulkkikuljetusten avulla voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä logistiikkaratkaisuja.

Tuotteiden kuljetus

Ilmastoystävällisiä tapaamisia ja matkoja

Svedbergs pyrkii vähentämään liikematkoista aiheutuvia päästöjä suosimalla ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja digitaalisia ratkaisuja. Olemme myös asentaneet Dalstorpin tehtaalle lataustolppia sähköautoille.

Ilmastoystävällisiä tapaamisia ja matkoja

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergs on panostanut kestävään kehitykseen jo kohta sata vuotta. Lue lisää suhtautumisestamme ympäristöön ja kestävään kehitykseen

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergsin valinnat – viisi painopistettä

Meille on itsestään selvää, että valmistamme vain sellaisia tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen. Kestävyysstrategiamme on nimeltään ”Svedbergsin valinnat”. Se koostuu viidestä painopisteestä, joilla on kaikilla selkeästi asetetut tavoitteet.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.