Jopa 20 vuoden takuu

Takuumme vastaa periaatteitamme laadun, materiaalivalintojen ja yksityiskohtien suhteen. Saat meiltä jopa 20 vuoden takuun kylpyhuonekalusteille sekä suihkukulmille, ‑kaapeille ja ‑seinille. Pyyhekuivaimille, pesualtaille, kylpyammeille, hanoille ja wc-istuimille myönnämme viiden vuoden takuun. Meiltä voit siis ostaa turvallisin mielin. Tuotetakuu koskee 1.2.2021 jälkeen ostettuja tuotteita.

Jopa 20 vuoden takuu

20 vuoden takuu

20 vuoden materiaalitakuu koskee kalusteiden runkoja, laatikoita, heloja ja saranoita sekä teräs- ja alumiiniosia. Takuu kattaa valmistusvirheet ja edellyttää, että asennus on tehty asennusohjeidemme mukaisesti ja hoito-ohjeita on noudatettu. Vialliset osat korvataan samoilla tai vastaavilla tuotteilla kulloinkin voimassa olevasta valikoimasta. Mahdollisia asennuskuluja ei korvata.

20 vuoden takuu

Viiden vuoden takuu

Viiden vuoden materiaalitakuu koskee muun muassa kylpyammeita, pyyhekuivaimia, wc-istuimia, hanoja ja tarvikkeita. Takuu kattaa valmistusvirheet ja edellyttää, että asennus on tehty ohjeidemme mukaisesti ja että hoito-ohjeita on noudatettu. Vialliset osat korvataan samoilla tai vastaavilla tuotteilla kulloinkin voimassa olevasta valikoimasta. Mahdollisia asennuskuluja ei korvata.

Viiden vuoden takuu

Mitä takuu ei kata?

Takuumme ei kata ulkoisista tekijöistä, normaalista kulumisesta, virheellisestä käytöstä tai puutteellisesta puhdistuksesta johtuvia vaurioita tai vikoja. Takuu ei kata kolhuja, naarmuja tai kulumia, jotka johtuvat virheellisestä asennuksesta tai muusta vastaavasta syystä. Kuluvat osat eivät myöskään kuulu takuun piiriin. Takuusta ei korvata kolmannen osapuolen kuluja tai muuhun kuin toimitettuun tuotteeseen liittyviä kustannuksia.

Takuu ei tästä syystä kata
esimerkiksi seuraavia osia:

  • Sähkökomponentit (esim. valaistus ja muuntajat)
  • Vesilukot ja viemärit
  • Suihkukalusteiden tiiviste-, laahus- ja magneettilistat
  • Hanojen keraamiset tiivisteet.

Reklamaatio-
ja takuuasiat

Jos haluat reklamoida jonkin tuotteen, ota yhteyttä jälleenmyyjään, jolta ostit tuotteen. Jos reklamaatio koskee vastikään ostamassasi asunnossa valmiina olleita tuotteitamme, ilmoita virheistä suoraan rakentajalle tai asunto-osakeyhtiölle.

Mikäli asentajamme tekee reklamaation perusteella korjauksia ja tämän jälkeen ilmenee, ettei ilmoitettu virhe kuulu takuun piiriin, laskutamme asentajan kulut toteutuneiden kustannusten mukaan.

Jotta reklamaatio- ja takuuasioiden käsittely sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, suosittelemme säilyttämään kuitin tai laskun ja liittämään valokuvia reklamaatioon.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.