Vastuullinen yhteisö

Svedbergsillä on korkeat vastuullisuusvaatimukset niin omalle toiminnalleen kuin myös toimittajilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen. Hyvinvoiva ja turvallinen työpaikka on aina prioriteettimme, sillä työntekijät ovat ratkaisevassa asemassa yrityksen kehityksessä. Kaikki svedbergsiläiset noudattavat yrityksen arvoja ja käytäntöjä. Ne ohjaavat liiketoimintaetiikkaamme ja sitä, miten kollegoista, asiakkaista, yhteistyökumppaneista sekä ympäristöstä huolehditaan.

Vastuullinen yhteisö

Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Monimuotoisuudella ja tasa-arvolla on merkittävä rooli Svedbergsin yrityskulttuurin vahvistamisessa. Svedbergsillä kaikki ovat samanarvoisia sukupuoleen, ikään, kansallisuuteen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Tämä näkyy päivittäisessä toiminnassamme ja rekrytoinneissamme.

Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Hyvät suhteet tavarantoimittajiin

Svedbergs haluaa ylläpitää hyviä suhteita tavarantoimittajiin ja varmistaa vastuullisuuden toimitusketjun kaikissa vaiheissa. Svedbergs haluaa edistää turvallisia ja oikeudenmukaisia työoloja sekä vastuullisuutta ympäristöön ja sosiaalisiin olosuhteisiin liittyvissä asioissa. Teemme aina riskiarvion ja muita arviointeja, ennen kuin solmimme sopimuksen uuden tavarantoimittajan kanssa.

Goda relationer med leverantörer

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergs on panostanut kestävään kehitykseen jo kohta sata vuotta. Lue lisää suhtautumisestamme ympäristöön ja kestävään kehitykseen

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergsin valinnat – viisi painopistettä

Meille on itsestään selvää, että valmistamme vain sellaisia tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen. Kestävyysstrategiamme on nimeltään ”Svedbergsin valinnat”. Se koostuu viidestä painopisteestä, joilla on kaikilla selkeästi asetetut tavoitteet.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.