Puumateriaali kestävästä metsätaloudesta

Svedbergsille on itsestään selvää, että se käyttää raakapuuta vain kestävän kehityksen periaatteita noudattavasta metsätaloudesta. Kun metsää hoidetaan kestävällä tavalla, raakatavaraa saadaan enemmän ja ekosysteemi pysyy terveenä. Tavoitteena on, että kaikki ostettu puutavara tulee ympäristösertifioidusta lähteestä. Metsätaloussertifiointi ja metsätuotteiden viralliset merkinnät ovat tae siitä, että Svedbergsin valmistamat tuotteet ovat peräisin metsistä, joita hoidetaan kestävällä tavalla.

Puumateriaali kestävästä metsätaloudesta

Kestävää metsätaloutta

Maapallon metsiä tuhoutuu tällä hetkellä enemmän kuin uutta metsää kasvaa tilalle. Tällä on merkittäviä ilmastovaikutuksia. Kun valitsemme kestävän kehityksen mukaisesti tuotetun puutavaran, voimme vaalia luonnonmukaisia elinympäristöjä ja luonnon monimuotoisuutta. Lisäksi voimme pienentää kasvihuonekaasupäästöjä, mikä auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta.

Kestävää metsätaloutta

Ympäristösertifioitua puuta

Tavoitteena on, että kaikki ostettu puutavara tulee ympäristösertifioidusta lähteestä. Metsätaloussertifiointi ja metsätuotteiden viralliset merkinnät ovat tae siitä, että Svedbergsin tuottamat ja myymät tuotteet ovat peräisin metsistä, joita hoidetaan kestävällä tavalla. Kaikki Svedbergsin puutavara on peräisin eurooppalaisilta toimittajilta. Kaikki toimittajat arvioidaan etukäteen, ja heidän on täytettävä kestävän kehityksen mukaista maataloustoimintaa koskevat vaatimuksemme.

Ympäristösertifioitua puuta

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergs on panostanut kestävään kehitykseen jo kohta sata vuotta. Lue lisää suhtautumisestamme ympäristöön ja kestävään kehitykseen

Svedbergsin kestävän kehityksen työ

Svedbergsin valinnat – viisi painopistettä

Meille on itsestään selvää, että valmistamme vain sellaisia tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen. Kestävyysstrategiamme on nimeltään ”Svedbergsin valinnat”. Se koostuu viidestä painopisteestä, joilla on kaikilla selkeästi asetetut tavoitteet.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.