Ympäristömerkinnät

Luonto on läsnä kaikessa, mitä teemme: elämme sen keskellä, käytämme sen tarjoamia materiaaleja ja haemme sieltä inspiraatiota. Yhteys luontoon on meille tärkeää, koska arvostamme aitoutta, käsityöläisyyttä ja ympäristötietoisuutta ja haluamme pitää huolta niin työyhteisöstämme kuin asiakkaistammekin. Se on mukana kaikissa vaiheissa – tuotekehityksessä, tuotannossa ja viestinnässä.

Ympäristömerkki

CE

Tuotteillamme on luonnollisesti CE-merkintä. CE-merkintä osoittaa, että tuote täyttää esimerkiksi terveyteen, turvallisuuteen, ympäristöön ja tuotteen ominaisuuksiin liittyvät vaatimukset ja että tuotteen valmistaja on noudattanut määrättyä valvontamenettelyä. Tuotteistamme CE-merkin piiriin kuuluvat pesualtaat, suihkuseinät ja suihkukaappi, wc-istuimet ja kylpyammeet.

CE

M1

M1-luokitusmerkki tuotteessa kertoo, että raja-arvot materiaalien ja kalusteiden orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (VOCt), formaldehydin ja ammoniakin päästöille eivät ylity ja näin tuotteemme ovat turvallisia käyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tuote ei haise ja että se on vähäpäästöinen. Kaikilla projektikäytössä olevilla tuotteillamme on M1-luokitusmerkki.

M1

S-merkki

Tuotteemme ovat saaneet S-merkin. S-merkki on eurooppalainen symboli, joka kertoo tuotteen turvallisuudesta. Tämä merkki osoittaa, että Intertek ETL SEMKO on puolueettomasti tehdyssä testauksessa varmistanut sähkö- tai elektroniikkatuotteen täyttävän asianmukaiset EU:n turvallisuusvaatimukset.

S-Märkt

Joutsenmerkin rakennustietokanta

Svedbergs tekee mielellään yhteistyötä Joutsenmerkin saaneiden rakennusyritysten kanssa, ja tuotteemme sisältyvät Joutsenmerkin rakennustuotetietokantaan.

Säker Vatten

Meillä on sopimus Säker Vatteninstallationin kanssa. Säker Vatteninstallation on LVI-alaa koskeva säännöstö, jonka tarkoituksena on pienentää esimerkiksi vesivahinkojen riskiä. Nämä toimialasäännökset asettavat vaatimuksia LVI-yrityksille ja ‑tuotteille.

Säker Vatten

Basta

Täytämme Bastan vaatimukset. Basta on rakennusalan ainoa riippumaton ympäristöarviointijärjestelmä rakennus- ja asennustuotteille. Basta tarjoaa kiinteistönomistajille välineet kestävään rakentamiseen.

Basta

BVB

Tuotteemme ovat voittoa tavoittelemattoman Byggvarubedömningen-yhdistyksen arvioimia. BVB arvioi kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja antaa lisätietoja niistä.

BVB

SundaHus

Tuotteemme ovat SundaHusin arvioimia. SundaHus on riippumaton yritys, joka palvelujen avulla kiinteistönomistajat voivat tehdä tietoisesti perusteltuja materiaalivalintoja.

SundaHus

Jopa 20 vuoden takuu

Tuotteemme valmistetaan erittäin kestävistä materiaaleista, joten voimme luvata niille pitkän käyttöiän. Siksi voimmekin myöntää kylpyhuonekalusteillemme jopa 20 vuoden takuun.

Svedbergs produktgarantier

Svedbergs panostaa kestävyyteen nyt ja aina

Svedbergs on panostanut kestävään kehitykseen jo kohta sata vuotta. Olisi helppoa pitää tästä meteliä ja kehuskella, kuinka pitkälle olemme päässeet. Työ on kuitenkin vasta alkanut – eikä se tule koskaan valmiiksi, sillä uusia haasteita ja parannuskohteita ilmenee jatkuvasti.

Svedbergs hållbarhetsarbete
Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.