Sjösidan

Tranemo, Sverige

Kivenheiton päässä rauhallisesta Tranemon järvestä sijaitsee uudisrakennushanke, joka koostuu 24 tyylikkäästä asunnosta. Sjösidan-nimisessä asunto-osakeyhtiössä on moderneja ja viihtyisiä asuntoja, joiden neliöt on käytetty järkevästi. Erik Larsson Bygg ja sisustussuunnittelutoimisto Oddbirds ovat luoneet koteja elämää varten. Valittavissa on kolme ainutlaatuista suunnittelukonseptia, joiden tyyli ilmenee yhtenäisenä jokaisessa huoneessa eteisestä kylpyhuoneeseen – kullekin asiakkaalle sopivalla tavalla.

Divider

Projekti: Sjösidan
Paikkakunta: Tranemo
Asuntosegmentti: Asumisoikeus
Kylpyhuoneiden määrä: 24
Rakennusurakoitsija: Erik Larsson Bygg

Aloitus: Tammikuu 2023
Valmistuminen: Toukokuu 2023
Tilaaja/rakennuttaja: Erik Larsson Bygg
Sisustusarkkitehti: Oddbirds
LVI-urakoitsija: Cretec Gislaved

Svedbergs Pro – kumppanina projekteissa

Kätevät suunnittelutyökalut

Blueprint-työkalumme avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneen helposti. Voit valita haluamasi kalustesarjan, koot ja värit itse.

 

Laatu ennen kaikkea

Voimme tarjota asiakkaillemme jopa 20 vuoden takuun, koska valitsemme materiaalit huolellisesti ja teemme asennukset jo tehtaalla.

Tehdas Dalstorpissa

Valmistamme kaikki kylpyhuonekalusteet tehtaallamme ja kokoamme ne valmiiksi, jotta asiakkaan ostokokemus olisi mahdollisimman vaivaton.

Kun valittavissa on kolme erilaista konseptia ja vielä mahdollisuus muokata niitä omien mieltymysten mukaan, asiakkaat voivat luoda henkilökohtaiselta tuntuvia ja kestäviä asuntoja. Jos vaihtoehtoja on liikaa, valinnat voivat olla epäjohdonmukaisia. Tämä voidaan välttää rajaamalla vaihtoehdot tarkkaan harkiten ja keskenään harmonisella tavalla.

Kun varmistetaan, että materiaalit ja design ovat harmoniassa keskenään, saadaan luotua yhtenäinen esteettinen kokemus. Ja kun henkilökohtaiset toiveet voidaan yhdistää kestävään ja yhdenmukaiseen muotoiluun, asunto tuntuu todella omalta kodilta.

- Oddbirdsin sisustajat

Ylpeät toimittajat projektissa

Svedbergs on ylpeänä toimittanut tuotteitaan projektiin Sjösidan yhteistyössä Erik Larsson Bygg:n kanssa. Olemme toimittaneet tuotteitamme 24 kylpyhuoneeseen. Toimitetut tuotteemme kuuluvat kalustesarjaan Epos ja suihkutilakalustesarjaan Skoga.

Sjösidan Tranemossa yhteistyössä Erik Larsson Byggin kanssa.

Yhteystiedot

Tarvitsetko apua seuraavaan projektiisi? Autamme mielellämme. Ota yhteyttä joko asiakaspalveluumme tai yhteen myyjistämme, niin autamme sinua.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.