Tammiston Emil

Vantaa, Finland

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil sijaitsee suositulla asuinalueella pääkaupunkiseudulla, aivan luonnonsuojelualueen laidalla. Upea tammimetsikkö, sen takana avautuvat pellot ja Vantaanjoen kauniit lenkkeilymaastot kutsuvat nauttimaan luonnosta ja rauhasta. Lisäksi sijainti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, Kappakeskus Jumboa ja Viihdekeskus Flamingoa sekä Tammiston Ostospuiston kattavia palveluja tekevät kohteesta erityisen kiinnostavan. Kohde sopii arkkitehtuuriltaan hyvin Tammiston vehreään ja vireään alueeseen.

Divider

Projekti: Tammiston Emil
Paikkakunta: Vantaa
Asuntosegmentti: Asumisoikeus
Kylpyhuoneiden määrä: 70
Tilaaja: Rakennusliike Lapti Oy

Kylpyhuoneiden koko (pienimmästä suurimpaan):5-7 kvm
Valmistuminen:
Lokakuuta 2022
Ympäristömerkintä:
Joutsenmerkki
Arkkitehti:
Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy
Nettisivut:
https://lapti.fi/asuntoyhtio/asunto-oy-vantaan-tammiston-emil/

Svedbergs Pro – kumppanina projekteissa

Kätevät suunnittelutyökalut

Blueprint-työkalumme avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneen helposti. Voit valita haluamasi kalustesarjan, koot ja värit itse.

 

Laatu ennen kaikkea

Voimme tarjota asiakkaillemme jopa 20 vuoden takuun, koska valitsemme materiaalit huolellisesti ja teemme asennukset jo tehtaalla.

Tehdas Dalstorpissa

Valmistamme kaikki kylpyhuonekalusteet tehtaallamme ja kokoamme ne valmiiksi, jotta asiakkaan ostokokemus olisi mahdollisimman vaivaton.

Tammiston Emil

Tammiston Emil on kahden kerrostalon muodostama taloyhtiö, jossa on 70 eri kokoista asuntoa. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat Svedbergsin kylpyhuonekalusteet, jotka sopivat saumattomasti yhteen muiden sisustusratkaisujen kanssa. Svedbergsin kylpyhuonekalusteet valmistetaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti omassa tehtaassa Ruotsissa.

Ylpeät toimittajat projektissa

Svedbergs on ylpeänä toimittanut tuotteitaan projektiin Tammiston Emil yhteistyössä Rakennusliike Lapti:n kanssa. Olemme toimittaneet tuotteitamme 70 kylpyhuoneeseen. Toimitetut tuotteemme kuuluvat kalustesarjaan Epos ja peilikaapit Sarek.

"Yhteistyö Laptin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja helppoa. On ollut hienoa saada olla mukana rakentamassa arkkitehtuurisesti kestävää ja katukuvaa piristävää asumista Vantaalle. Hienoa, että Tammiston Emilin kylpyhuoneisiin on valkoisen kalusteen lisäksi mennyt myös kauniita tammi- ja saarnipuisia kylpyhuonekalusteita upeissa puun sävyissä" - Taina Auvinen, Svedbergs

Tammiston Emil Vantaa yhteistyössä Rakennusliike Lapti kanssa.

Yhteystiedot

Tarvitsetko apua seuraavaan projektiisi? Autamme mielellämme. Ota yhteyttä joko asiakaspalveluumme tai yhteen myyjistämme, niin autamme sinua.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.