Asoy Knytkalaset

Segen puistossa pensaat kukkivat, nurmikot kutsuvat piknik-vilttejä ja Knytkalasetin vieressä kulkee komea kastanjakuja. Täällä asutaan kulttuurihistoriallisesti merkittävien rakennusten keskellä, vain pyörämatkan päässä kaupungista. Jakamistalous ja tulevaisuuden asumisratkaisut ovat näkyvässä roolissa erityisesti alueen keskuksena toimivalla aukiolla, jolla naapurit lainaavat toisilleen kaikenlaista polkupyöristä työkaluihin. Jotta arki olisi hieman helpompaa – ja hauskempaa. Tervetuloa Segen puistoon ja Knytkalasetiin. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat joustavia, ja asukkaat voivat tehdä muutoksia omiin tarpeisiinsa. Kolmioissa ja neliöissä voi poistaa yhden seinistä, jos olohuoneesta haluaa tehdä isomman. 44 älykästä asuntoa Malmössä alueella, josta tulee kestävän kehityksen näyteikkuna, Neighbourhood Sharing ajatus painopisteenään.

”Lähtökohta oli Segen puisto ja sen kauniit rakennukset, väriskaala ja vanhat tiilet. Luulen, että aivan puistoalueen reunalla sijaitseva Knytkalaset koetaan jollain tapaa historialliseksi paikaksi, vaikka se onkin uudistuotantoa.”
- Joakim Kaminsky, arkkitehti

Knytkalaset
Knytkalaset
Knytkalaset
Knytkalaset
Knytkalaset
Knytkalaset

Aloitus: Lokakuu 2021
Valmistuminen: Huhtikuu 2023:
Maa: Ruotsi
Paikkakunta: Malmö
Luokka: Kerrostalo
Rakennuksen tyyppi: Uudisrakennus


 


Kylpyhuoneiden määrä: 44
Kylpyhuoneiden koko: 5–7 m²
Ympäristömerkki: Miljöbyggnad Silver
Tilaaja: Serneke AB
Arkkitehti: Joakim Kaminsky
Rakennusurakoitsija/kokonaisurakka: Serneke ABSerneken kommentti Knytkalasetista

Asoy Knytkalasetilla on ollut ilo saada aidosti onnellisia ja sitoutuneita asiakkaita. Pitkät läpimenoajat ovat aina haastavinta asuntohankkeissa. Jotkin vaihtoehdot saatetaan varata loppuun, jolloin meidän on yhdessä asiakkaan kanssa etsittävä vastaava, odotukset täyttävä tuote! Svedbergsin kalusteet sopivat erinomaisesti myös tähän kohteeseen, vaikka sisustusvalinnat pidettiin perustasoisina, sillä Svedbergsin tuotteet ovat kauttaaltaan korkealaatuisia ja arvostettuja. Lisävarusteena toimitetun peilikaapin valinneet pitivät erityisesti magneetista, johon voi kiinnittää pinsetit tai kynsisakset!

Sofia Wallskog, Serneken vastuuhenkilö

Svedbergsin kommentti projektista

Hauskaa tällaisissa hankkeissa on se, miten koko alue saa uutta ilmettä modernin ja harkitun arkkitehtuurin myötä. Joakim on osaava ja hyvin tunnettu, joten Svedbergs oli luonnollisesti innoissaan päästessään mukaan sisustamaan kylpyhuoneet ja tuomaan iloa elämään.

Hanna Westman, projektipäällikkö, Svedbergs

Kylpyhuonetuotteet

Alla ovat Asoy Knytkalasetin sisustukseen käytetyt tuotteet, painopisteenä Forma-kalustesarjamme. Asukkaille tarjolla olleet värivaihtoehdot olivat valkoinen, kivenharmaa, valkotammi ja musta tammi. Peilikaapit ja seinäkaapit olivat saatavilla samanvärisinä, jotta kylpyhuoneeseen voitiin luoda hyvä kokonaisuus.

Forma -allaskaappi 45 kahdella laatikolla

Ajaton kahden laatikon kaluste, jota voit muokata persoonasi mukaan. S: 45 cm. L: 60, 80, 100, 120 cm

1 190 €

Siirry tuotteeseen

Hav

Sopii kalustesarjoihin Forma. L: 60, 80, 100 and 120 cm. S: 45 cm

356 €

Siirry tuotteeseen

Skuru -peilikaappi

Tyylikäs muotoilu ja portaaton himmennys ja värilämmönsäätö, magneettilista pikkutavaroille sekä isommissa kaapeissa tilanjakaja. L:50, 60, 80, 100, 120 cm

959 €

Siirry tuotteeseen

Kodinhoitohuoneen seinäkaappi

Seinäkaappi kahdella hyllyllä. Valkoinen runko. Ovi neljässä värissä. L: 40/50/60 cm. K: 70 cm. S: 35 cm.

76 €

Siirry tuotteeseen

Skoga -puolipyöreä suihkukulma

Kaksi ovea. Korkeus 198 cm. Oviaukko 99-128 cm.

946 €

Siirry tuotteeseen

Skoga -puolipyöreä suihkukulma

Kaksi ovea. Korkeus 198 cm. Oviaukko 99-128 cm.

1 042 €

Siirry tuotteeseen

Bas -pyyhekuivain

Tikasmallinen vesikiertoinen pyyhekuivain. L: 37/50. K: 69/100/142 cm. Väreinä kromi ja valkoinen.

512 €

Siirry tuotteeseen

Sähkövastus Erica 300W

300 W. Tyylikäs sähkövastus piiloliitännällä. Väreinä kromi, valkoinen ja musta.

330 €

Siirry tuotteeseen
Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.