Knytkalaset

Malmö, Sverige

Segen puistossa pensaat kukkivat, nurmikot kutsuvat piknik-vilttejä ja Knytkalasetin vieressä kulkee komea kastanjakuja. Täällä asutaan kulttuurihistoriallisesti merkittävien rakennusten keskellä, vain pyörämatkan päässä kaupungista. Jakamistalous ja tulevaisuuden asumisratkaisut ovat näkyvässä roolissa erityisesti alueen keskuksena toimivalla aukiolla, jolla naapurit lainaavat toisilleen kaikenlaista polkupyöristä työkaluihin. Jotta arki olisi hieman helpompaa – ja hauskempaa. Tervetuloa Segen puistoon ja Knytkalasetiin. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat joustavia, ja asukkaat voivat tehdä muutoksia omiin tarpeisiinsa. Kolmioissa ja neliöissä voi poistaa yhden seinistä, jos olohuoneesta haluaa tehdä isomman. 44 älykästä asuntoa Malmössä alueella, josta tulee kestävän kehityksen näyteikkuna, Neighbourhood Sharing ajatus painopisteenään.

Divider

Projekti: Knytkalaset
Paikkakunta: Malmö
Asuntosegmentti: Asumisoikeus
Kylpyhuoneiden määrä: 44
Rakennusurakoitsija: Serneke AB

Aloitus:Lokakuu 2021
Valmistuminen:
Huhtikuu 2023
Ympäristömerkki: Miljöbyggnad Silver
Tilaaja: Serneke AB
Arkkitehti: Joakim Kaminsky

Knytkalasten arkkitehti

”Lähtökohta oli Segen puisto ja sen kauniit rakennukset, väriskaala ja vanhat tiilet. Luulen, että aivan puistoalueen reunalla sijaitseva Knytkalaset koetaan jollain tapaa historialliseksi paikaksi, vaikka se onkin uudistuotantoa.”
- Joakim Kaminsky, arkkitehti

Svedbergs Pro – kumppanina projekteissa

Kätevät suunnittelutyökalut

Blueprint-työkalumme avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneen helposti. Voit valita haluamasi kalustesarjan, koot ja värit itse.

 

Laatu ennen kaikkea

Voimme tarjota asiakkaillemme jopa 20 vuoden takuun, koska valitsemme materiaalit huolellisesti ja teemme asennukset jo tehtaalla.

Tehdas Dalstorpissa

Valmistamme kaikki kylpyhuonekalusteet tehtaallamme ja kokoamme ne valmiiksi, jotta asiakkaan ostokokemus olisi mahdollisimman vaivaton.

Serneken kommentti Knytkalasetista

Asoy Knytkalasetilla on ollut ilo saada aidosti onnellisia ja sitoutuneita asiakkaita. Pitkät läpimenoajat ovat aina haastavinta asuntohankkeissa. Jotkin vaihtoehdot saatetaan varata loppuun, jolloin meidän on yhdessä asiakkaan kanssa etsittävä vastaava, odotukset täyttävä tuote! Svedbergsin kalusteet sopivat erinomaisesti myös tähän kohteeseen, vaikka sisustusvalinnat pidettiin perustasoisina, sillä Svedbergsin tuotteet ovat kauttaaltaan korkealaatuisia ja arvostettuja. Lisävarusteena toimitetun peilikaapin valinneet pitivät erityisesti magneetista, johon voi kiinnittää pinsetit tai kynsisakset!
- Sofia Wallskog, Serneken vastuuhenkilö

 

Ylpeät toimittajat projektissa

Svedbergs on ylpeänä toimittanut tuotteitaan projektiin Knytkalaset yhteistyössä Serneke:n kanssa. Olemme toimittaneet tuotteitamme 44 kylpyhuoneeseen. Toimitetut tuotteemme kuuluvat kalustesarjaan Forma ja suihkutilakalustesarjaan Skoga.

Knytkalaset Malmössä yhteistyössä Serneke AB:n kanssa.

Svedbergsin kommentti projektista

Hauskaa tällaisissa hankkeissa on se, miten koko alue saa uutta ilmettä modernin ja harkitun arkkitehtuurin myötä. Joakim on osaava ja hyvin tunnettu, joten Svedbergs oli luonnollisesti innoissaan päästessään mukaan sisustamaan kylpyhuoneet ja tuomaan iloa elämään.
- Hanna Westman, projektipäällikkö, Svedbergs

Yhteystiedot

Tarvitsetko apua seuraavaan projektiisi? Autamme mielellämme. Ota yhteyttä joko asiakaspalveluumme tai yhteen myyjistämme, niin autamme sinua.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.