Jm Vaapukkapiha

Helsingfors, Finland

Merellisessä ympäristössä lähellä Helsingin keskustaa oleva kerrostalokohde, joka on rakennettu ympäristö ja kestävä kehitys huomioiden. Kylpyhuoneet on kalustettu laadukkaasti tilan ja käyttötarkoituksen mukaan. Svedbergsin tuotteet sopivat mainiosti kohteeseen paitsi ajattoman muotoilun, myös pienen hiilijalanjälkensä vuoksi.

Divider

Projekti: JM Vaapukkapiha
Paikkakunta: Helsingfors
Asumismuoto: Omistusasunto
Kylpyhuoneen koko: 81
Tilaaja: JM Suomi Oy

Kylpyhuoneen koko: 5-7kvm 
Aloitus: juni 2020
Arkkitehti: Jukka Turtiainen Oy
Ympäristömerkintä: Joutsenmerkki
Kategoria: Kerrostalo

Svedbergs Pro – kumppanina projekteissa

Kätevät suunnittelutyökalut

Blueprint-työkalumme avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneen helposti. Voit valita haluamasi kalustesarjan, koot ja värit itse.

 

Laatu ennen kaikkea

Voimme tarjota asiakkaillemme jopa 20 vuoden takuun, koska valitsemme materiaalit huolellisesti ja teemme asennukset jo tehtaalla.

Tehdas Dalstorpissa

Valmistamme kaikki kylpyhuonekalusteet tehtaallamme ja kokoamme ne valmiiksi, jotta asiakkaan ostokokemus olisi mahdollisimman vaivaton.

Ylpeät toimittajat projektissa

Svedbergs on ylpeänä toimittanut tuotteitaan projektiin JM Vaapukkapiha yhteistyössä JM Suomi Oy:n kanssa. Olemme toimittaneet tuotteitamme 81 kylpyhuoneeseen. Toimitetut tuotteemme kuuluvat kalustesarjaan DK.

JM Vaapukkapiha Helsingborg yhteistyössä JM Suomi Oy.

Yhteystiedot

Tarvitsetko apua seuraavaan projektiisi? Autamme mielellämme. Ota yhteyttä joko asiakaspalveluumme tai yhteen myyjistämme, niin autamme sinua.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.