Kakola

Åbo, Finland

Hotel Kakola on yksityinen ja kotimainen boutique-hotelli entisellä vankila-alueella Turussa. Kakolan vankila rakennettiin 1863 ja sitä on laajennettu lukuisia kertoja sen jälkeen. Kakola oli aikoinaan Suomen suurin ja vaarallisin vankila. Se oli tarkoitettu vain miehille, ja yhteen aikaan vain kaikkein paatuneimmille rikollisille. Kakolassa ovat lusineet kaikki Suomen kuuluisimmat rikolliset. Parhaimmillaan mäellä oli 1930-luvulla yli 1300 vankia. Kun Turkuun rakennettiin uusi moderni vankila, tilat tyhjenivät ja Kakola yhtiöt pääsivät aloittamaan vankilan muodonmuutoksen ylelliseksi hotelliksi. Tänäpäivänä Kakolanmäellä sijaitsee myös asuntoja, ravintoloita ja kahviloita sekä kylpylä, jonka on määrä avata ovensa vuoden 2022 aikana. Svedbergsille tämä on ollut mielenkiintoinen projekti. Laajasta valikoimasta valikoitui hyvä tuotepaketti hotellihuoneisiin. Kaikista huoneista löytyy Falster -pesuallas ja Diana S -sähköpyyhekuivain. Osassa huoneita on myös Svedbergsin laadukas kylpyamme yhdessä ammesuihkuseinän kanssa.

Divider

Projekti: Hotelli Kakola
Paikkakunta: Turku
Kategoria: Hotelli
Asuntojen lukumäärä: 148
Rakentaja/ pääurakoitsija: Olli Ojala, Kakola yhtiöt

Kylpyhuoneen koko: 5-7 m²
Aloitus: Syksy 2018
Valmistuminen: Syyskuu 2020
Tilaaja: Marja Vehkomäki, Ahlsell Skanssi
Rakennustyyppi: Uudisrakennus

Svedbergs Pro – kumppanina projekteissa

Kätevät suunnittelutyökalut

Blueprint-työkalumme avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneen helposti. Voit valita haluamasi kalustesarjan, koot ja värit itse.

 

Laatu ennen kaikkea

Voimme tarjota asiakkaillemme jopa 20 vuoden takuun, koska valitsemme materiaalit huolellisesti ja teemme asennukset jo tehtaalla.

Tehdas Dalstorpissa

Valmistamme kaikki kylpyhuonekalusteet tehtaallamme ja kokoamme ne valmiiksi, jotta asiakkaan ostokokemus olisi mahdollisimman vaivaton.

Ylpeät toimittajat projektissa

Svedbergs on ylpeänä toimittanut tuotteitaan projektiin Hotelli Kakola yhteistyössä Olli Ojala, Kakola yhtiöt:n kanssa. Olemme toimittaneet tuotteitamme 148 kylpyhuoneeseen. Toimitetut tuotteemme kuuluvat suihkutilakalustesarjaan Skoga.

Hotelli Kakola Turku yhteistyössä Olli Ojala, Kakola yhtiöt kanssa.

Yhteystiedot

Tarvitsetko apua seuraavaan projektiisi? Autamme mielellämme. Ota yhteyttä joko asiakaspalveluumme tai yhteen myyjistämme, niin autamme sinua.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.