Hotell Kakola

Projekti: Hotelli Kakola

Hotelli Kakola

Hotel Kakola on yksityinen ja kotimainen boutique-hotelli entisellä vankila-alueella Turussa. Kakolan vankila rakennettiin 1863 ja sitä on laajennettu lukuisia kertoja sen jälkeen. Kakola oli aikoinaan Suomen suurin ja vaarallisin vankila. Se oli tarkoitettu vain miehille, ja yhteen aikaan vain kaikkein paatuneimmille rikollisille. Kakolassa ovat lusineet kaikki Suomen kuuluisimmat rikolliset. Parhaimmillaan mäellä oli 1930-luvulla yli 1300 vankia. Kun Turkuun rakennettiin uusi moderni vankila, tilat tyhjenivät ja Kakola yhtiöt pääsivät aloittamaan vankilan muodonmuutoksen ylelliseksi hotelliksi. Tänäpäivänä Kakolanmäellä sijaitsee myös asuntoja, ravintoloita ja kahviloita sekä kylpylä, jonka on määrä avata ovensa vuoden 2022 aikana. Svedbergsille tämä on ollut mielenkiintoinen projekti. Laajasta valikoimasta valikoitui hyvä tuotepaketti hotellihuoneisiin. Kaikista huoneista löytyy Falster -pesuallas ja Diana S -sähköpyyhekuivain. Osassa huoneita on myös Svedbergsin laadukas kylpyamme yhdessä ammesuihkuseinän kanssa.

Hotell Kakola
Hotell Kakola
Hotell Kakola
Hotell Kakola
Hotell Kakola
Hotell Kakola
Hotell Kakola

Rakennustyyppi: Uudisrakennus
Kategoria: Hotelli
Asuntojen lukumäärä: 148
Kylpyhuoneen koko: 5-7 m²
Paikkakunta: Turku, Suomi

Aloitus: Syksy 2018
Valmistuminen: Syyskuu 2020
Tilaaja: Marja Vehkomäki, Ahlsell Skanssi
Rakentaja/ pääurakoitsija: Olli Ojala, Kakola yhtiöt

Diana S -sähköpyyhekuivain

48 W. Tikasmallinen sähköpyyhekuivain, jossa käyttöä helpottavia ja energiaa säästäviä ominaisuuksia. L:48 K: 80 cm. Väreinä kiillotettu ruostumaton teräs ja musta.

464 €

Siirry tuotteeseen

Skoga -taitesuihkuseinä ammeelle

Ammesuihkuseinä. Korkeus 141,2 cm.

478 €

Siirry tuotteeseen

Torne

Suihkuamme, akryylia

2 085 €

Siirry tuotteeseen
Falster 80
Falster 100
Hotell Kakola

Tutustu muihin referensseihin

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.