Kauniit ja käytännölliset säilytyskalusteet Svedbergsiltä

Säilytyksen perusta on aina hyvä järjestys, eikä säilytystilaa voi koskaan olla liikaa. Usein rajallisen tilan vuoksi kylpyhuoneeseen tar¬vitaan järkeviä ratkaisuja, jotka eivät vie turhaa tilaa. Svedbergs on ottanut haasteen vastaan ja nyt valikoimassa on laaja valikoima erilaisia säilytysratkaisuja – käytännöllisiä, mutta samalla kauniita.

Vitrindörr högskåp

– Kaikki puhuvat säilytyksestä, mutta me keskitymme säilytyksessä kodin tärkeimpään paikkaan eli kylpyhuoneeseen. Rajallisen tilan vuoksi kylpyhuoneeseen tarvitaan fiksuja ratkaisuja, toteaa Johan Körner, Svedbergsin designpäällikkö.

Kauniit säilytysratkaisut ovat olleet jo jonkin aikaa pinnalla olohuoneen ja keittiön kalustuksessa. Kun kylpyhuone on vahvemmin tullut osaksi muun kodin sisustusta, näkyy tämä selkeämmin nyt myös kylpyhuoneen puolella. Jo viime vuonna valikoimasta löytyi avo- ja puoliavoimet hyllyt, joihin voi laittaa esille jotain kaunista. Ehkä ylellisen parfyymipullon, pienen kukan maljakossa tai tuoksutikkuja kauniissa pullossa.

Svedbergs

Joskus säilytysmahdollisuuksia on vaikea itse huomata, mutta Johan Körnerillä on vastaus tähänkin.

Vitt högskåp badrum

– Kylpyhuoneen säilytysratkaisuja suunniteltaessa kannattaa huomioida muutama seikka. Astu kylpyhuoneeseen ja katso, mitkä seinäpinnat ovat vapaana. Matala kaappi on yleensä helppo sijoittaa kylpyhuoneeseen niin, ettei se ole tiellä. Mutta jos haluat hyödyntää seinätilan koko korkeudelta, voit hankkia kylpyhuoneeseen korkean kaapin. Myös wc-istuimen yllä oleva tila jää usein hyödyntämättä. Pesualtaan alla oleva tyhjä tila muuntuu helposti käytännölliseksi säilytystilaksi.

Kylpyhuone ei ole ainoa alue, johon tarjoamme jotain uutta. Säilytystarve pyykinhuoltopisteellä on todellinen, jollei jopa suurempi kuin kylpyhuoneessa. Pyykkihuoltoa suunniteltaessa keskitytään usein kodinkoneisiin. Millä pesukoneella on paras pesutulos ja missä kuivausrummussa vaatteet kuivuvat parhaiten? Entäpä kaikki muu? Kaikki se, mikä tekee pyykkihuollosta toimivaa ja vaivatonta. Fiksut ratkaisut eivät maksa maltaita. Sinulla ei välttämättä ole kodinhoitopistettä, mutta haluaisit sellaisen kylpyhuoneeseesi yhteyteen. Kannattaa miettiä, kuinka voit hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Svedbergs
Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.