Näppärä metallikaluste sävy sävyyn emaliammeen kanssa

Intro on Svedbergsin kestävin kaluste mitä tulee kulutuksen kestoon. Tämän vuoden uutuutena myös emaliammeet ovat saatavilla Intro -kalusteiden sävyissä valkoinen, grafiitinharmaa, Sand ja Salvia. Kauniita sävyjä kaikki.

Intro

Intro on kalustesarjoistamme kestävin, kun mietitään kulutuksenkestoa ja kovuutta. Pohjana on galvanoitu teräspelti, pinnoituksessa on käytetty nanotekniikkaa. Tämä yhdistelmä takaa kauniin ilmeen, joka on erinomaisen tiivis ja kestävä. Ruotsin valtiollinen tutkimuslaitos RISE on antanut Intro- tuotteillemme parhaat mahdolliset arvosanat.

Intro tvättställsskåp i salvia

– Tämä on ehkäpä vankin kalustesarjamme sekä kestävyyden, että muotoilun osalta. Soveltuu erinomaisesti pieneen kylpyhuoneeseen ja tuo sinne ilmeikkyyttä. Puhtaat linjat ja pelkistetty muotoilu ovat sopusoinnussa vankan rakenteen kanssa. Vetimenä toimiva reikä on kaunis yksityiskohta allaskaapissa, sanoo Johan Körner, Svedbergsin designpäällikkö

Juuri metallikalusteista Svedbergs alunperin tunnetaan ja siksi tiedämmekin, miten kulutusta kestäviä kalusteita tehdään. Valmistuksessa käytetään uniikkia EnduraDry -pintakäsittelymetodiamme. Intron lisäksi myös muut metallikalusteet valmistetaan galvanoidusta teräspellistä, joka on alkujaan kehitetty autoteollisuuden käyttöön.

Intro tvättställsskåp i sand

– Luonnollisesti kaikki tehdään suljetussa prosessissa omalla lakkauslinjastollamme

Svedbergsin klassisia emalisia kylpyammeita on useissa pituuksissa: 130, 140, 150,160 ja 170 cm. Kylpysyvyys on 39 cm ja värinä voi olla musta tai valkoinen. Jalkojen sijainnin ollessa aivan ammeen kulmassa, ammeen alta löytyy myös näppärää säilytystilaa. Puoliavoin rakenne tekee siivouksesta helppoa. Emaliamme on tehty muotoonpuristetusta teräspellistä, jossa on emaloitu pinta. Emali on puhdas luonnontuotem joka suojaa hyvin naarmuja ja kolhuja vastaan.

Emaljbadkar i salvia, sand och antracit

-Halutessaan ammeen yhteyteen voi hankkia seinään asennettavan termostaattihanan ja sadesuihkun. Monet valitsevat lisäksi myös suihkuseinän. Svedbergsin ammeilla on hyvä viiden vuoden tuotetakuu turvanaan, muistuttaa Johan Körner.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.