Tee Formasta sellainen kuin tahdot

Svedbergsin kalustesarjoilla on mahdollista luoda samaa fiilistä erilaisillä ilmeillä. Siinä on kyse kauneudesta, käytännöllisyydestä sekä kestävyydestä. Myös persoonallisuus on tärkeää. Juuri sellainen on Forma – kalustesarja, joka on jo klassikko ja noussut suursuosikiksi.

Forma badrumsmöbel

Svedbergsin designpäällikkö Johan Körner kertoo: – Svedbergsin designpäällikkö Johan Körner kertoo:– Skandinaavinen tyyli tuntuu olevan aina pinnalla ja näin myös Forma. Tyyliin sopivasti se on yksinkertaisen pelkistettyä yhdistettynä luonnonmateriaaleihin. Hiekansävyä ja harmaata yhdistettynä valkoiseen. Kauniita kontrasteja saadaan yhdisteltyä helposti maanläheisillä sävyillä.

Tämä on juuri sitä, miltä se kuulostaakin. Kalustesarja, jota voit muokata lähes rajattomasti. Me tarjoamme raamit, ja kaikesta muusta päätät sinä. Näin saadaan paitsi hyvä, myös persoonallinen ja harkittu lopputulos. Voit valita haluamasi etusarjat, värit, materiaalit, leveydet, laatikoiden määrän, syvyydet ja muut yksityiskohdat. Lisäksi Svedbergs myöntää 20 vuoden tuotetakuun kaikille allaskaapeille.

Forma tvättställsskåp i svart ek

Formasta on helppo pitää. Muotoilun suorat ja puhtaat linjat antavat tilaa yksityiskohdille. Kalusteen lopullinen ulkonäkö riippuu siitä, millaisen pesualtaan, hanan, säilytyskaapin ja kylpyammeen samaan kylpyhuoneeseen valitsee.

Forma dekor. Integrerat handtag

- Pöytätason valinta on oma juttu sinänsä ja vaikutaa suuresti kalusteen kokonaisilmeeseen. Dekton ja Silestone ovat molemmat kauniita vaihtoehtoja Formaan. Dekton on naarmuuntumaton ja erittäin kova materiaali ja Silestone on valmistettu yhdestä maailman kestävimmistä materiaaleista, Johan kertoo.

Kalusteen värivalinta vaikuttaa luonnollisesti kokonaisuuteen. Tästä syystä värivaihtoehtoja on neljä ja lisävalintana vielä viisi väriä lisää. Vakiovärejä ovat valkoinen, kivenharmaa, valkotammi ja musta tammi, lisävalintoja taas Hav, Granit, Kalk, Sand ja Salvia, jotka on saatavissa muihin malleihin paitsi Kant ja Kontur.

Forma badrumsmöbel. Svedbergs färgkollektion

– Tässä on kalustesarja, joka sopii joustavuutensa ansiosta suurimpaan osaan kylpyhuoneista, niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Se on Svedbergsin vastaus monen asiakkaan kylpyhuoneunelmaan. Kerrankin voi yhdistellä oman maun mukaan, toteaa Johan.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.