OMA PERSOONALLINEN EPOS

Meillä Svedbergsillä on oma kylpyhuonekalusteita koskeva filosofia. Painoarvo on yksityiskohdissa ja käsityön tunnussa. Kaiken tulee toimia niin, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia turvallisesta ja energiatehokkaasta valaistuksesta tai laatikoiden kiskoista, jotka ovat kokonaan ulosvedettävät ja hidastetut. Myös asennuksen helppouteen on panostettu. Kaikki on mietitty valmiiksi.

Epos

– Me katsomme kylpyhuonetta asiakkaan silmin, sanoo Johan Körner, Svedbergsin designpäällikkö

Epos on kylpyhuonekalustesarja, joka näki viime vuonna päivän valon. Tuolloin yritys esitti retorisen kysymyksen, mitä tapahtui, kun yksi norjalainen liittyi tuotekehitystiimiimme? Syntyi Epos-kalustesarja, jonka kantavat teemat ovat intohimo kylpyhuonekalusteisiin ja koti-ikävän merkitys. Sisustussuunnittelija Halvor Bakke on luonut tuotekehitystiimimme kanssa kalustesarjan, joka tekee viihtyisän tunnelman kylpyhuoneeseen.

Epos badrumsmöbel i vit ask

Sarja koostuu erilaisista mallien, värien ja teknisten ominaisuuksien yhdistelmistä. Lopputuloksesta tulee personallinen ja uniikki ratkaisu, juuri omaan kylpyhuoneeseen sopiva.

Pesualtaita tarkasteltaessa valittavissa on perinteisiä kalusteen päälle asennettavia pesualtaita tai pöytätasoja ja niiden päälle asennettavia malja-altaita. Tässä on huomioitava, mikä parhaiten vastaa vaatimuksia ja toiveita. Perinteinen pesuallas on mattapintainen, ylellisen tuntuinen ja ohutreunainen. Mineraalikomposiitti materiaalina mahdollistaa ohuet reunat ja leveät mitat ilman jatkopaloja.

Epos

Yhteistä tason päälle asennettaville pesualtaille on geometriset muodot ja superohuet reunat, jotka korostavat designin tuntua entisestään. Malja-altaat on valmistettu PVD -pinnoitetusta teräksestä, posliinista ja Solid Surfacesta. Pöytätasot on valmistettu Dektonista.

Myre
Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.