Langfoss – Menestyksekäs tuotesarja, joka on nyt entistäkin parempi

Vuosien aikana Svedbergs on viilannut suihkutilakalustevalikoimaansa. Tämän vuoden uutuus pureutuu niin elämykseen kuin designiinkin. Lyhyesti sanottuna voidaan sanoa, että Svedbergsin menestys suihkutilakalusteissa perustuu siihen, että me tiedämme mitä hyvä suihku tarkoittaa.

Langfoss hörndusch

– Monet sanovat: ”Käyn vain nopeasti suihkussa”. Vietämme kuitenkin suihkussa keskimäärin yhteensä kaksi vuorokautta vuoden aikana, joten suihkutilakalusteet kannattaa valita harkiten. Suihkuun kannattaa panostaa muutenkin. Ja vaikkei suihkussa vuositasolla ollakaan kovin pitkään, kaikki haluavat, että kylpyhuone näyttää hyvältä ja luo miellyttävää tunnelmaa, sanoo Svedbergsin designpäällikkö, Johan Körner.

Tämän päivän valikoimassa on paljon erilaisia malleja suihkutilakalusteeksi ja lisäksi räätälöinnin mahdollisuus. Näin jokainen voi hankkia juuri itselleen sopivan suihkutilakalusteen. Tämä viime vuoden uutuus sai Johanin mukaan mahtavan vastaanoton.

Langfoss skärmvägg med hylla

Suihkutilakalustesarjan innovatiivisen muotoilun inspiraation lähde on yksi Norjan korkeimmista vesiputouksista. Suuret lasipinnat luovat tilan tuntua ja ylellistä hotellitunnelmaa, aaltoileva kangas puolestaan pehmeän vaikutelman. Langfossin voi kokea vain kahdella tavalla, joko matkustamalla Norjaan ja suunnata viisi kilometriä lounaaseen Fjæran kylästä – tai avaamalla kylpyhuoneen oven, Johan sanoo ja hymyilee.

Kun Langfossille myönnettiin Red Dot Design Award -palkinto, ylpeys onnistumisesta oli käsinkosketeltavissa. Sarjan suihkutilakalusteita on kehitetty entistään yksityiskohtia hiomalla ja uusia ominaisuuksia lisäämällä. Tällaiset pienet yksityiskohdat ovat usein ratkaisevassa roolissa. Langfoss-suihkutilakalustesarjaan on lisätty suihkuseinien rinnalle myös suihkukulma. Muotoilu on tuttu, ja sen suuret lasipinnat tuovat tilan tuntua. Oven eteen voidaan asentaa verho, kuten suihkuseinässäkin. Uusi lisävarusteena myytävä lasiovi tuo entistä enemmän vapauksia Langfoss-kalusteiden yhdistelyyn.

Langfoss hörndusch med gardin

– Päätimme haastaa perinteisen ajattelumallin. Onko ovessa pakko olla vedin? Valitsimme uuden lähestymistavan: teimme lasiin kolon, johon kiinnitimme tyylikkään alumiiniprofiilin. Lopputulos on kiinnostava designelementti, joka hivelee silmää ja toimii erinomaisesti – aivan kuten hyvän designtuotteen kuuluukin.

Svedbergs Pro

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.